2011. október 9., vasárnap

Ablakpucolás vegyszermentesen - NYERD MEG A KENDŐKET!!!

Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy igyekszem kivonni családunk életéből a vegyszereket. Aki még jobban ismer, az azt is tudja, hogy fiatalabb koromban sokat mérgeztem magam. Van hát mit egyensúlyba hozni :D Az igazi változás Sári születésével és nevelésével jött az életembe. Folyamatosan keresem, próbálom a különböző öko-tippeket, ezekről ezentúl itt olvashattok. 

Egyik kedvenc termékcsaládom lett az EM Technology Hungary Kft. termékei. Hamarosan őket is bemutatom majd. Másik termékcsalád a Vixi mikroszálas kendői, melyek bebizonyították nekem, hogy a műszál is lehet hasznos :D
Antal Vali Bionom webshopjában rendeltem először és rögtön beléjük szerettem. Először az üvegtisztítót próbáltam, így ezt is mutatom be nektek először. Annyira jók, hogy megyei tanácsadóságot vállaltam, mert bár utálom a tanácsadói munkát, ennek a termékcsaládnak terjednie kell!!!

Az üvegtisztítójuk két darabból áll. 


Először a sötétkékkel takarítunk, tiszta vízzel működik :) tehát bevizezed, alaposan kicsavarod és mehet a törlés. A mikroszál összeszedi a piszkot, légykakit, lánygyerek által kikencézett testápolót (shea vajat :D) - mindent. A világoskék ezután jön. Szárazon használjuk, csík- és szöszmentesre, szárazra töröl. Komolyan. bár nekem akkor működik a legjobban, mikor már enyhén vizes, de nagyon enyhén. Kb. harmadannyi időbe telik a teraszajtónk tisztítása, nem szagolom az ablaktisztítót és a gyerekek sem!!! Imádom! 
Külön is megvehetőek, bár annyira sokáig bírják, hogy nem hinném, hogy bármelyiket pótolni kellene később, max ha elhagyom :D Még nem látszik rajtuk a használat, pedig már nyár eleje óta bevetésen vannak.
1550 Ft/db

aki Szolnok környéki, az rendelhet tőlem. Aki nem, az megnézheti a vixiseknél, hogy ki a környékén tanácsadó. Így élőben is megnézheti, kipróbálhatja, megtapizhatja őket ;)

Teraszajtónk

Előtte:                                                                           Utána:

                                                


következő bejegyzésben a portörlőt mutatom be, de aki nem bírja, a Vixi honlapján olvasgasson ;)


JÁTÉK:

Aki szeretné megnyerni ezt a két kendőt, tehát az ablakpucoló szettet, annak nem kell mást tennie, mint hozzászólni itt (esetleg lájkolni, netán megosztani facebookon). Amint elérjük facebookon az 50 lájkolót, kisorsolom a kendőszettet, amivel kb. 10 évre megoldódott a szerencsés nyertes ablakpucolása!!! Játékra fel!

1 megjegyzés: